Neres nog niet in Ajax-selectie voor duel met Vitesse

Reacties

David Neres zit nog niet in de wedstrijdselectie van Ajax voor de uitwedstrijd tegen Vitesse van zondag in de Eredivisie. De Braziliaanse aanwinst verblijft pas sinds vrijdag op Nederlandse bodem, de dag waarop de aanvaller ook werd gepresenteerd.

Neres nog niet in Ajax-selectie voor duel met Vitesse

Bij die presentatie liet technisch directeur Marc Overmars al weten dat Neres hoogstwaarschijnlijk nog niet zijn debuut zou maken tegen Vitesse. 'Ik zit nooit op de stoel van de trainer, maar ik doe het nu heel even. Ik denk niet dat hij er zondag bij zal zijn tegen Vitesse.'

Joël Veltman, die donderdag de Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau (0-0) miste omdat hij ziek was, maakt gewoon deel uit van de selectie voor de op papier zware uitwedstrijd. Daley Sinkgraven en Václav Cerny missen het duel wegens een blessure. Laatstgenoemde liep vrijdag bij Jong Ajax een voetkneuzing op. Matthijs de Ligt, die dinsdag bij de beloften zijn rentree vierde na een bovenbeenblessure, krijgt vrijaf.

Na 22 speelrondes heeft Ajax vijf punten minder dan koploper Feyenoord. De Rotterdammers gaan zondag op bezoek bij ADO Den Haag (aftrap 16.45 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.