Negredo en Cicinho geven verjaardag van Palop kleur

Na twee nederlagen heeft Sevilla de draad weer opgepakt. Dankzij de nipte 3-2 zege op het kwakkelende Real Mallorca heeft de ploeg van Hedwiges Maduro de aansluiting weer gevonden.

Álvaro Negredo en Cicinho waren er verantwoordelijk voor dat Sevilla het thuisduel met Real Mallorca omzette in een overwinning. De eerste nam twee treffers voor zijn rekening, terwijl de ander een kwartier voor het einde de winnende goal maakte.

Met hun doelpunten droegen ze ook bij aan een mooi einde van de verjaardag van Andrès Palop. De 39-jarige doelman van Sevilla had halverwege de eerste helft zijn ploeg in de problemen gebracht met een blunder, waardoor Pedro Bigas simpel de score kon openen.

Na de snelle gelijkmaker van Negredo zette Real Mallorca na een half uur via Tomer Hemed sluitpost Palop opnieuw te kijk. Dit keer duurde het 26 minuten voordat Sevilla weer langszij kwam, waarna Cicinho via een verdediger van Real Mallorca de gelukkige 3-2 op het scorebord zette. Maduro werd in de 78ste minuut gewisseld.

Sevilla komt door de zege op gelijke hoogte met nummer vier Real Madrid, terwijl Real Mallorca door de derde nederlaag op rij veroordeeld blijft tot de achtste plaats in de Primera División. Foto: VI Images