'Nederlandse beul' Rostov apetrots op uitschakelen PSV

Reacties

FK Rostov-trainer Ivan Daniliants stelde dinsdag na het doelpuntloos gelijkspel tegen PSV in de Champions League dat zijn ploeg clubhistorie heeft geschreven. 'Dit zal ons de rest van ons leven bijblijven', meldde de oefenmeester tegen Russische media na de remise in het Philips Stadion.

'Nederlandse beul' Rostov apetrots op uitschakelen PSV

Door het 0-0 gelijkspel mag FK Rostov na de winterstop verder in de Europa League. 'We hebben gelijkgespeeld, maar dit resultaat voelt natuurlijk als een overwinning. We mogen allemaal apetrots zijn', aldus Daniliants.

'Vanavond overleefden we enkele moeilijke momenten. We moesten grote afstanden overbruggen en goed met elkaar communiceren. Voorafgaand aan deze campagne legden we geen doelstelling vast, maar spraken we af elke wedstrijd als een finale te benaderen. We hebben in elk geval laten zien mee te kunnen op dit niveau.'

Middenvelder Aleksandr Yerokhin sprak van een 'zware wedstrijd'. 'Ik kan niet in woorden uitdrukken wat ik nu voel. We spraken voor het duel niet over een gelijkspel, maar dachten alleen aan de zege. Gelukkig was de verdediging perfect. In de slotfase had PSV een overwicht, dat maakte het zwaar.'

Eerder dit seizoen schakelde FK Rostov reeds Ajax uit in de play-offs van de Champions League. Saillant is dat beide clubs elkaar in de Europa League weer tegen zouden kunnen komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.