NEC-spits John al een week op stage bij Charlton

Collins John werkt momenteel een stage af bij Charlton Athletic. De 23-jarige spits van NEC verblijft al een week in Londen, heeft trainer Mario Been laten weten aan Omroep Gelderland.

NEC-spits John al een week op stage bij Charlton

Na een korte opleving werd John eerder deze maand opnieuw uit de selectie van de Nijmeegse club gezet. De van Fulham gehuurde aanvaller bleek in de winterstop een nieuwe conditionele achterstand te hebben opgelopen.

'In Marbella hebben we fysieke arbeid verricht en veel metingen gedaan', zei technisch directeur Carlos Aalbers in Voetbal International van vorige week. 'Daaruit bleek weer dat hij niet in staat is om hele wedstrijden te spelen. Daarom volgt hij weer een apart programma en kan dus voorlopig niet in de basis starten. Dat had je zo langzamerhand wel eens mogen verwachten.'

John besloot daarop een stage af te werken bij Charlton. The Addicks spelen in de Championship en staan op de laatste plaats. John speelde eerder in dezelfde klasse voor Leicester City en Watford, beide keren werd hij door Fulham verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen