Necid: 'Turkije of Nederland, het maakt mij niet uit'

Reacties

Het al geplaatste Tsjechië speelt een sleutelrol in de strijd tussen Nederland en Turkije om de derde plaats. Ondanks zijn band met beide landen heeft Tomás Necid maar één doel: winnen.

Necid: 'Turkije of Nederland, het maakt mij niet uit'

Na zijn verblijf in Nederland heeft Necid onderdak gevonden bij Bursaspor. In Turkije heeft de voormalig PEC Zwolle-spits zijn draai ook gevonden getuige zijn indrukwekkende productie. Dankzij zijn hattrick afgelopen weekend tegen Rizespor staat de teller op zes doelpunten in vier duels.

'Ik voel me goed, ik ben er klaar voor. Voor mij is dat het belangrijkst', zegt Necid in het Tsjechische Sport. Met zijn vorm heeft hij een sterk argument voor bondscoach Pavel hem te verkiezen boven Milan Skoda.

Necid put geen extra motivatie uit het spelen tegen de landen, waar hij de laatste jaren heeft gespeeld. 'Ik wil altijd op het veld staat. Het maakt me niet uit of dat tegen Turkije, Nederland, Engeland of San Marino is. Ik wil alleen maar elke minuut spelen en scoren.'

Bij Bursaspor hebben ze niet om gevraagd de Turken te sparen. 'Natuurlijk hebben ze wel wat tegen me gezegd. Maar het maakt me niet uit welk land via de play-off naar het EK gaat. Ik ben benieuwd of wat we in de komende twee wedstrijden de fans kunnen laten zien. De Turken komen naar Praag om te winnen, maar dat willen we zelf ook. Ik zit bij bij de Tsjechische ploeg en wil daarmee winnen. Natuurlijk op het veld, maar dat ligt bij de bondscoach.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.