Necid krijgt bij Bursaspor gezelschap van John

Reacties

Bursaspor is de tweede buitenlandse werkgever van Joshua John. Drie jaar na zijn vertrek naar FC Nordsjælland heeft de voormalig aanvaller van FC Twente en Sparta Rotterdam een driejarig contract getekend met de Turkse club.

Necid krijgt bij Bursaspor gezelschap van John

Bursaspor meldt op de eigen website dat het 125 duizend euro betaalt voor John, die in zijn eerste seizoen 350 duizend euro per jaar gaat verdienen. Daarna komt er 25 duizend euro bij voor de 27-jarige spits, die de afgelopen drie seizoenen in Denemarken dertig keer scoorde in 114 officiële duels. De bij Sparta Rotterdam doorgebroken buitenspeler wordt bij Bursaspor ploeggenoot van voormalig PEC Zwolle-spits Tomás Necid.

John was bij FC Twente nooit een vaste waarde. Na slechts tien optredens liet de voormalig jeugdinternational de club uit Enschede achter zich voor een contract bij Nordsjælland, dat na een huurperiode een half miljoen euro voor hem neertelde. Begin 2012 hadden de Tukkers John weggeplukt bij Sparta, waar hij sinds zijn debuut goed was geweest voor veertien doelpunten in 128 officiële wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.