NEC-doelman Smits moet rentree drie maanden uitstellen

Reacties

Joshua Smits keert pas na de jaarwisseling terug bij NEC. De polsbreuk die de doelman al het gehele seizoen aan de zijlijn houdt, blijkt nog onvoldoende hersteld. Daardoor ziet hij nog zeker drie maanden revalidatie tegemoet.

NEC-doelman Smits moet rentree drie maanden uitstellen

Smits was in het successeizoen 2014/15 eerste doelman van de Nijmegenaren. Onder leiding van trainer Ruud Brood had de 23-jarige goalie een groot aandeel in het kampioenschap in de Jupiler League. Hij slikte in 35 competitiewedstrijden slechts 27 tegentreffers. Hij moest de laatste drie speelronden toen al laten schieten wegens zijn polsblessure.

NEC speelde in de transferperiode in op de langdurige afwezigheid van Smits en trok Hannes Halldórsson aan als vervanger. De IJslandse international, overgekomen van het Noorse Sandnes Ulf, kampt nu echter ook met een blessure. De 31-jarige doelman stond de laatste vijf speelronden buitenspel met een schouderkwetsuur en werd onder de lat vervangen door Benjamin Kirsten, die eveneens deze zomer werd aangetrokken door de Gelderse promovendus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.