NEC wil nu al langer door met nieuwelingen Jones en Dumic

Reacties

Brad Jones kan nu al een jaar bijtekenen bij NEC. De Australische doelman staat pas sinds januari onder contract in Nijmegen, maar maakte een zeer sterke indruk.

NEC wil nu al langer door met nieuwelingen Jones en Dumic

Jones, die bij afwezigheid van Rens van Eijden zelfs meteen de aanvoerdersband droeg, hield in zijn eerste drie wedstrijden zijn doel schoon en maakte een overtuigende start aan zijn Nijmeegse avontuur als heerser in het eigen zestienmetergebied. Pas tegen AZ (0-3) moest de 33-jarige Australiër zich voor het eerst gewonnen geven.

Over Dario Dumic zijn de Nijmegenaren eveneens tevreden. De 24-jarige verdediger, die voor een halfjaar wordt gehuurd van Brøndby IF, verscheen in het nieuwe jaar drie keer aan de aftrap. NEC wil hem voor langere tijd binden, maar moet daarvoor eerst met zijn Deense werkgever in gesprek.

De komst van Dumic zou aanvankelijk gefinancierd worden met de opbrengsten van Van Eijden, maar NEC blies die transfer naar Dinamo Moskou af. De Russen stelden op het laatste moment aanvullende en in de ogen van NEC onredelijke eisen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.