NEC verwacht Man United-back snel over te nemen

NEC hoopt zich snel te kunnen versterken met Marnick Vermijl. De 21-jarige Belgische verdediger van Jong Manchester United wordt in dat geval voor een jaar gehuurd.

NEC verwacht Man United-back snel over te nemen

Ad-interim technisch directeur Edo Ophof denkt dat de deal binnen 24 of 48 uur rondkomt. 'We zijn inderdaad heel concreet', laat hij aan Voetbal International weten. De jeugdinternational van De Rode Duivels verliet in 2010 Standard Luik voor een avontuur bij United, waar hij nog nooit in een competitieduel zijn opwachting maakte in de hoofdmacht. Wel deed hij ooit één wedstrijd mee in de League Cup.

De komst van de rechtsback, die afgelopen seizoen nog tot een na beste speler van de beloftenploeg werd verkozen, betekent dat Daan Bovenberg te maken krijgt met concurrentie.

Overigens kon Ophof nog geen antwoord geven op de vraag voor welke club het talent Michaël Heylen (Anderlecht) heeft gekozen. De centrale verdediger staat in de belangstelling van zowel ADO Den Haag als NEC en zei dat hij woensdag een keuze zou maken. Dat is tot op heden nog niet gebeurd. (Joost Hofman)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen