NEC versterkt zich definitief met 'gemotiveerde' Quincy

Reacties

Quincy Owusu-Abeyie vervolgt zijn loopbaan definitief bij NEC. De dertigjarige aanvaller heeft maandagmiddag zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2017 gezet.

NEC versterkt zich definitief met 'gemotiveerde' Quincy

Eerder op de dag vertelde technisch directeur Danny Hoekman van NEC in gesprek met Voetbal International al dat er op hoofdlijnen een akkoord was bereikt. Er moesten alleen nog wat laatste zaken worden besproken. Dat is maandag gebeurd.

'Na een succesvolle periode waarin we Quincy twee weken aan het werk hebben kunnen zien, zijn we blij dat we nu tot een overeenkomst zijn gekomen', zegt Hoekman na het afronden van de deal op de website van NEC. 'Hij is gemotiveerd om in de Eredivisie aan de slag te gaan, en voor ons is het een welkome versterking in de aanval die veel ervaring heeft opgedaan in diverse voetballanden.'

NEC wordt de twaalfde club van de in Amsterdam geboren Quincy, die eerder uitkwam voor Ajax, Arsenal, Spartak Moskou, Celta de Vigo, Birmingham City, Cardiff City, Portsmouth, Al-Sadd, Málaga, Panathinaikos en Boavista. Omdat de voormalig jeugdinternational Ajax al op jonge leeftijd verliet, speelde hij nog nooit in de Eredivisie.

Bekijk hier het overzicht van de NEC-transfers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.