NEC verrast door kritiek Sno: 'Pastoor juist betrokken'

De clubleiding van NEC werd vanmorgen compleet verrast door de uitlatingen van Evander Sno. De Nijmegenaren snappen niets van de keiharde kritiek die de middenvelder over zijn werkgever meldde.

NEC verrast door kritiek Sno: 'Pastoor juist betrokken'

Na een periode van onderzoeken en een operatie hebben specialisten Sno genezen verklaard van zijn hartritmestoornissen. 'Dat is fantastisch nieuws', liet technisch directeur Carlos Aalbers weten in een verklaring. 'We zouden dit nieuws maandag bekend maken, Evander gaf zelf namelijk aan nog herstellende te zijn van zijn operatie.'

En Aalbers voegt eraan toe: 'Daarom zijn wij ook verrast door het interview van Evander in een landelijk dagblad vandaag. Niet alleen over het moment, maar ook over de inhoud. Als club hebben we complimenten van de specialisten ontvangen voor onze zorg en betrokkenheid en hierin was juist Alex Pastoor één van de drijvende krachten', aldus de verontwaardigde Aalbers.

Sno liet in een interview met De Telegraaf nog weten dat de relatie met zijn trainer niet slechter kan. 'Hoe de club met mij is omgegaan, voelt niet fijn. In drie maanden tijd heeft hij één sms'je gestuurd met sterkte. Je kunt het kort en krachtig noemen. Hij heeft me zelfs geen succes gewenst voor de operatie, me volkomen links laten liggen, zich nooit om me bekommerd.'

NEC heeft laten weten zich eerst te zullen richten op de competitiewedstrijd van zaterdag tegen RKC Waalwijk, om vervolgens in de komende dagen het gesprek aan te gaan met Sno.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's