NEC verlost Wolters van Dundee FC

Reacties

Randy Wolters is komend seizoen weer op de Nederlandse velden te bewonderen. De 28-jarige vleugelspits gaat aan de slag bij NEC, nadat zijn contract bij Dundee FC werd ontbonden. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend in Nijmegen.

NEC verlost Wolters van Dundee FC

Wolters streek vorig jaar neer in Schotland, maar zijn avontuur bij Dundee FC liep grotendeels uit op een zware teleurstelling. Langzaam maar zeker verdween de aanvaller na een goed begin uit beeld, voordat hij in de slotfase van de competitie zijn gram haalde. In een van zijn spaarzame basisplaatsen verzorgde hij in de play-offs om handhaving de assist op de winnende 0-1 tegen Ross County, waarmee hij een groot aandeel had in de handhaving van zijn werkgever.

Desondanks besloten beide partijen dat het - ondanks een doorlopend contract - beter was om uit elkaar te gaan. NEC hapte toe, tot vreugde van Wolters. 'Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland', stelt hij. 'Ik heb NEC altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken.'

Ook technisch directeur Remco Oversier is verguld. 'Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg.' Wolters begon zijn loopbaan bij FC Utrecht, later speelde hij nog voor FC Emmen, VVV-Venlo, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en ADO Den Haag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.