NEC verlengt contract Leiwakabessy en doet Jones voorstel

Reacties

Jeffrey Leiwakabessy speelt ook volgend seizoen bij NEC. De 35-jarige routinier heeft zijn krabbel gezet onder een contract tot medio 2017. De Eredivisionist hoopt ook doelman Brad Jones langer in Nijmegen te houden.

NEC verlengt contract Leiwakabessy en doet Jones voorstel

Leiwakabessy komt uit de jeugdopleiding van NEC en keerde na periodes bij Alemannia Aachen, Anorthosis Famagusta en VVV-Venlo in 2013 terug op het oude nest. Dit seizoen kwam de ervaren verdediger tot vier optredens in de Eredivisie, waarin NEC als promovendus knap negende staat.

Die klassering is deels te danken aan het keeperswerk van Jones, die deze winter een contract tot het einde van het seizoen tekende in Nijmegen. De voormalige doelman van Liverpool kreeg in elf competitiewedstrijden dertien goals tegen. NEC heeft de 34-jarige Australiër een voorstel gedaan. Jones moet nog beslissen over zijn toekomst.

De contracten van Marcel Appiah en Cihat Çelik lopen deze zomer eveneens af, maar NEC doet het duo geen nieuw voorstel. Ook smaakmakers Navarone Foor, Christian Santos en Rens van Eijden beschikken over een aflopend contract. Het trio liet eerder weten niet van plan te zijn te verlengen in Nijmegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.