NEC valt weer in de smaak bij miljardair Boekhoorn

Reacties

NEC heeft afgelopen zomer schoon schip gemaakt in de organisatie en dat heeft er mede voor gezorgd dat de Nijmeegse club zich weer gesteund weet door Marcel Boekhoorn.

NEC valt weer in de smaak bij miljardair Boekhoorn

De miljardair trok zijn handen af van zijn favoriete club na de degradatie in mei van dit jaar. Hij was volledig afgeknapt op de leiding vanwege het gevoerde wanbeleid, dat hem als investeerder ook een hoop geld kostte.

Boekhoorn was vooral niet te spreken over het werk van technisch directeur Edo Ophof, die moest wijken na een reeks mislukte ingrepen in de staf en de selectie. Inmiddels lijkt de harmonie aardig hersteld in Nijmegen: Boekhoorn was dit seizoen getuige van verschillende wedstrijden in De Goffert.

Ruim een jaar geleden hielp Boekhoorn NEC bij het aantrekken van Alireza Jahanbakhsh. Een verkoop van de Iraanse aanvaller, die bijna wekelijks de uitblinker is in de Jupiler League, zou de club uit Nijmegen komende winter van wat financiële nood verlossen. NEC ging na de degradatie over tot forse bezuinigingen, maar is nog niet uit de zorgen. Het tekort op de begroting bedraagt anderhalf miljoen euro. Een plek in de gevreesde Categorie 1 van de licentiecommissie dreigt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.