NEC onthult verlies en verwacht nog meer tekorten

Reacties

Nadat het vorig seizoen een verlies had geleden van een miljoen euro, verwacht NEC over de huidige jaargang nog eens twee miljoen euro tekort te komen. Dat laat de degradant weten op de clubsite.

NEC onthult verlies en verwacht nog meer tekorten

Een aantal missers op de transfermarkt is de belangrijkste reden voor het verlies dat NEC over het vorig seizoen leed, melden de Nijmegenaren op de clubsite. De afgelopen zomer heeft de koploper van de Jupiler League fors gesaneerd op diverse vlakken. Toch verwacht NEC dit seizoen een begrotingstekort van liefst twee miljoen euro.

De financiële zorgen van de club worden gekenmerkt door het feit dat zij al enkele maanden geen huur meer heeft betaald aan de gemeente voor het Goffert-stadion. NEC erkent het bestaan van de huurachterstand en hoopt met de lokale overheid afspraken te maken over verlaging van de maandelijkse lasten. 'De (huidige) afspraken zijn opgesteld in een ander tijdsbeeld en in een andere situatie. Ons inziens zijn sommige afspraken toe aan passende wijzigingen', verklaart de club op haar officiële website.

NEC verwacht dat het binnenkort door de KNVB zal worden ingedeeld in Categorie 1 en dus onder curatele van de bond zal komen te staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.