NEC niet bang voor ontnemen periodetitel

Reacties

De aanklager van de KNVB stelt een vooronderzoek in naar de problemen bij Almere City FC-NEC. De Nijmeegse club verwacht niet dat zij als gevolg van de onrust op de tribunes de eerste periodetitel zal moeten inleveren.

NEC niet bang voor ontnemen periodetitel

De Jupiler League-wedstrijd tussen Almere City FC en NEC moest vorige week vrijdag worden stilgelegd vanwege ongeregeldheden op een tribune, waarop de aanhang van de Nijmeegse club zich bevond. De bezoekers wonnen het duel met 1-2, waarmee ze zich verzekerden van de eerste periodetitel.

NEC verwacht niet dat het die prijs moet inleveren naar aanleiding van de problemen. De aanklager van de KNVB heeft wel een vooronderzoek gelast naar de gebeurtenissen in Almere. De Nijmegenaren hebben medewerking verleend en wachten nu het resultaat af.

De eventuele sancties van de aanklager zijn mede afhankelijk van de uitkomsten van het strafrechtelijke onderzoek, dat al loopt naar de gebeurtenissen in Almere. NEC heeft in samenwerking met de politie reeds maatregelen genomen naar aanleiding van het wangedrag van een deel van de aanhang. De op de beelden herkenbare supporters is een stadionverbod opgelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.