NEC maakt werk van definitief vastleggen huurling Zeefuik

Género Zeefuik speelt mogelijk ook komend seizoen voor NEC. De Nijmeegse club heeft bij PSV een bod op de aanvaller neergelegd.

NEC maakt werk van definitief vastleggen huurling Zeefuik

Zeefuik maakt dit seizoen als huurling een sterke indruk bij NEC. De spits mag dan niet veel scoren, zijn rol als aanspeelpunt is groot. Trainer Alex Pastoor wil hem daarom ook graag behouden.

NEC heeft daartoe een poging gedaan en een bod neergelegd in Eindhoven. Maar Zeefuik kan rekenen op meer interesse. SC Heerenveen heeft zijdelings bij PSV geïnformeerd naar de aanvaller.

Zeefuik is waarschijnlijk niet de enige die PSV definitief de rug toekeert. Stanislav Manolev heeft al te kennen gegeven te willen vertrekken, terwijl de aan Roda JC verhuurde Jagos Vukovic ook geen toekomst heeft in Eindhoven.

PSV krijgt daarmee mogelijk meer te besteden. Advocaat heeft voorlopig een klein budget om de selectie te versterken. De Hagenaar heeft daar geen moeite mee. 'Ik ben blij als de huidige selectie bij elkaar blijft.' De trainer heeft wel de toezegging gekregen dat hij eventuele transferopbrengsten mag investeren. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's