NEC licht opties in contracten van Platje en Ten Voorde

NEC heeft de opties in de contracten van Melvin Platje en Rick ten Voorde gelicht. Beide aanvallers hadden een aflopend contract, dat nu tot de zomer van 2014 loopt. Ook de jeugdspelers Marcel Stutter en Jordi Tutuarima zagen de optie in hun verbintenis gelicht.

NEC licht opties in contracten van Platje en Ten Voorde

Platje en Ten Voorde staan sinds de zomer van 2011 onder contract bij NEC. Waar Platje in de Eredivisie inmiddels 54 keer in actie kwam voor de Nijmegenaren en bovendien vijftien keer scoorde, werd Ten Voorde al twee keer verhuurd. Vorig seizoen kwam hij tot 27 competitieduels voor RKC Waalwijk, terwijl hij sinds de winterstop voor NAC Breda speelt.

Ook voor de momenteel zwaar geblesseerde Yoeri Loen ligt een nieuwe verbintenis klaar. De 22-jarige middenvelder revalideert van een beenbreuk, maar heeft desondanks een aanbieding van NEC gekregen die hij momenteel in beraad heeft.

Voor Nathaniel Will, Cayfano Latupeirissa, Wesley Deenen, Danny van den Meiracker, Rémy Amieux, Leroy George, Kevin Wattameleo, Nick van der Velden, Kelle Roos en Khalid Sinouh is er nog geen uitsluitsel. Zij zullen in een later stadium gesprekken voeren met NEC over het al dan niet verlengen van hun aflopende contracten.

Iemand die sowieso vertrekt is Gábor Babos. De 38-jarige Hongaarse doelman had eveneens een aflopende verbintenis en keert deze zomer terug bij NAC Breda, de club waar hij tussen 2000 en 2004 ook al onder contract stond.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen