NEC laat Breinburg ondanks afspraak ook niet naar Willem II gaan

Reacties

Willem II staakt zijn pogingen om Gregor Breinburg aan te trekken. NEC is niet van plan om de middenvelder zo maar te laten vertrekken naar de Brabantse Eredivisionist.

NEC laat Breinburg ondanks afspraak ook niet naar Willem II gaan

Willem II is al de vijfde club die afhaakt in de strijd om Breinburg. Eerder deden het Amerikaanse LA Galaxy, FC Groningen, het Israëlische Ironi Kiryat Shoma en NAC Breda pogingen om hem in te lijven. Het vorige management van de club, directeur Bart van Ingen en technisch directeur Edwin de Kruijff, hadden eerder een schriftelijke toezegging gedaan aan Breinburg om mee te werken aan een transfer aan een andere club. De nieuwe directeur Remco Oversier houdt de middenvelder echter aan zijn contract dat in de zomer van 2018 afloopt.

NEC speelt dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Al Jazira (19.00 uur, Weurt), maar Breinburg zal ontbreken. De middenvelder heeft zich ziek gemeld. Remco Oversier in het Brabants Dagblad: 'Iedereen zal dat in verband brengen met de interesse van NAC Breda en Willem II. Maar Breinburg zit met 39,5 graden koorts thuis.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.