NEC haalt vleugelspeler en rekent op vertrek Limbombe

Reacties

Reagy Baah Ofusu (24) heeft een tweejarig contract getekend bij NEC. De Ghanees-Duitse vleugelaanvaller komt transfervrij over van SV Grödig, dat uitkomt op het hoogste niveau in Oostenrijk. Hij is na trainer Peter Hyballa en de eerder aangetrokken middenvelder Julian von Haacke de derde exponent van NEC's 'Duitse toer', zoals directeur Bart van Ingen het in de morgen te verschijnen VI omschrijft.

NEC haalt vleugelspeler en rekent op vertrek Limbombe

Technisch manager Danny Hoekman toont zich verheugd over het vastleggen van Ofusu, die inzetbaar is op beide flanken. 'Hij snel, creatief, heeft een individuele actie in huis', aldus Hoekman. 'We gaan ervan uit dat hij direct de concurrentie aankan voor de basis.'

Postitiegenoot Quincy Owusu-Abeyie, die een positieve eerste indruk heeft achtergelaten bij NEC, blijft nog de hele week op proef. De Nijmegenaren kunnen versterking op de flanken namelijk goed gebruiken, want een vertrek van linksbuiten Anthony Limbombe (foto) lijkt aanstaande. 'We gaan er gezien de serieuze interesse niet meer van uit dat hij bij ons blijft', erkent Hoekman.

De technisch manager wil niet reageren op namen van clubs, maar het Belgische Club Brugge en Lille uit Frankrijk zouden zich inmiddels officieel hebben gemeld. Leeds United uit Engeland, dat een jaar geleden ook al een bod uitbracht op Limbombe, zou weer op het vinkentouw zitten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.