NEC haalt ex-PSV'er Rayhi in huis

Reacties

Aanvaller Mohamed Rayhi (21) heeft in korte tijd genoeg indruk gemaakt bij NEC om een contract af te dwingen. Hij tekent voor twee jaar, met een optie op een derde seizoen.

NEC haalt ex-PSV'er Rayhi in huis

De Nederlander van Marokkaanse afkomst – sinds vorige week op proef bij NEC - was transfervrij nadat hij onlangs zelf afzag van contractverlenging bij PSV.

'Mohamed is er aan toe om wekelijks uit te komen op Eredivisie-niveau. En wij denken dat dit niet het geval zal zijn bij PSV', liet zijn zaakwaarnemer Irchandly Bazoer onlangs optekenen in Voetbal International. Rayhi kwam de afgelopen twaalf jaar uit voor de Eindhovense club, maar een debuut in de hoofdmacht bleef uit. De voorbije twee seizoenen kwam hij tot 48 wedstrijden en tien goals voor Jong PSV.

NEC-trainer Ernest Faber, die Rayhi goed kent uit zijn tijd bij PSV, maakte zich sterk voor de komst van de vleugelspits. Hij hoopt ook nog op het vastleggen van een andere proefspeler met een verleden bij de heersend landskampioen: Marco Ospitalieri (23). Gezien het beperkte spelersbudget van de Nijmeegse club moet de linksback/linkermiddenvelder echter nog even genoegen nemen met een plek in de wachtkamer. Ospitalieri, hiervoor uitkomend voor MVV Maastricht, blijft voorlopig op proef bij NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.