NEC en Feyenoord eens over Brett Holman

Liever vandaag dan morgen meldt Brett Holman zich in het kamp van NEC, dat met Feyenoord tot een akkoord is gekomen over de transfer van de 22-jarige Australiër.

NEC en Feyenoord eens over Brett Holman

'Ik wil eventueel vanavond al naar het trainingskamp van NEC in Callantsoog', zegt Holman tegen Omroep Gelderland. 'Ik ga er in ieder geval zo spoedig mogelijk naartoe. Ik zou graag donderdag tegen Maccabi Tel Aviv al meespelen.'

Holman moet nog even geduld hebben voor hij herenigd wordt met trainer Mario Been. De Australiër, die voor drie jaar gaat tekenen, moet de medische keuring doorstaan voor de transfer kan worden afgerond.

Feyenoord haalde Holman deze zomer tegen zijn zin terug. De Australiër had het naar zijn zin bij Excelsior en diende bovendien te beginnen bij de beloftes. 'Ik wil liever niet in het tweede elftal van Feyenoord spelen. NEC is een mooie club voor mij', had Holman al vooruitgelopen op de transfer.

Technisch directeur Leen Looyen is gelukkig met Holman die voor de noodzakelijke concurrentie in de voorhoede moet gaan zorgen. 'Met hulp van sponsors kunnen we wellicht nog wat meer doen, want dit NEC is te kwetsbaar.'

Bekijk hier al onze video's