N'Doye levert flink in, transfer Messi uitgesloten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

N'Doye levert flink in, transfer Messi uitgesloten

'Om eerlijk te zijn ken ik geen speler die ooit meer heeft ingeleverd op zijn salaris.'
• Steve Bruce is dolblij met Dame N'Doye, die afgelopen transferperiod werd overgenomen van Lokomotiv Moskou. In zijn eerste drie competitiewedstrijden scoorde de dertigjarige spits al twee keer. En dat terwijl de Senegalees flink inleverde om bij Hull City aan de slag te gaan. 'Hij verdiende een fortuin in Rusland, maar verkoos het voetbal boven het geld.' N'Doye wilde namelijk graag eens in de Premier League spelen. (The Daily Mirror)

• Tijdens de training van Real Madrid bepalen Marcelo en Pepe door middel van Rock, Paper en Scissors wie er in het midden moest staan bij een rondo. De Portugese verdediger verloor van zijn Braziliaanse ploeggenoot.

'Ik zie Messi gewoon niet in een ander shirt dan dat van Barcelona spelen.'
• Begin dit jaar werd Lionel Messi in verband gebracht met een vertrek bij Barcelona, maar volgens Chelsea-manager José Mourinho zal het nooit zover komen. 'Misschien heb ik het verkeerd, maar dat gevoel heb ik. Messi heeft veel betekend voor de club en ik denk niet dat ze hem zullen laten gaan.' Mourinho zou de Argentijn graag naar Chelsea halen, maar denkt dat dit nooit zal lukken. (Sky Sports)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.