'Natuurlijk kan FC Utrecht van Ajax winnen'

Reacties

FC Utrecht leeft blakend van zelfvertrouwen naar de wedstrijd tegen Ajax van zondagmiddag toe. Dat zegt verdediger Ramon Leeuwin van de Domstedelingen.

'Natuurlijk kan FC Utrecht van Ajax winnen'

FC Utrecht staat twaalfde op de ranglijst, maar kan zich volgens Leeuwin prima meten met de topclubs in de Eredivisie. 'Natuurlijk kunnen wij Ajax verslaan', bluft de ex-speler van ADO Den Haag en SC Cambuur. 'Dat zeg ik met volle overtuiging. Zelfs in de uitwedstrijd in De Arena (3-1 nederlaag) maakten wij bij vlagen het spel.'

Leeuwin vindt dat Ajax kwetsbaar is. 'Ajax is niet in geweldige doen, al staan ze natuurlijk wel gewoon tweede. Maar ik denk dat wij zondag voor een mooie middag kunnen zorgen', gaat hij verder. Zijn zelfvertrouwen voor de clash met de Amsterdammers vloeit voort uit de wedstrijden tegen andere hooggeplaatste clubs. 'Tegen Feyenoord hebben we vier punten gepakt en tegen AZ zes', somt hij op.

De rechtspoot vermoedt dat Ajax zondag enigszins bevreesd zal afreizen naar De Galgenwaard. 'Bij Ajax weten ze: een middagje Galgenwaard, dat betekent dat je een lastige middag krijgt. Ajax heeft het altijd moeilijk tegen FC Utrecht', sluit hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.