Nasri haalt uit naar Deschamps en blijft international-af

Reacties

Samir Nasri peinst er geen moment over om zich weer beschikbaar te stellen voor de Franse nationale ploeg. Hij haalde maar weer eens uit naar bondscoach Didier Deschamps.

Nasri haalt uit naar Deschamps en blijft international-af

Nasri begrijpt nog altijd niets van Deschamps' beslissing om hem vorig jaar niet voor het WK op te roepen. 'Ik had het hele seizoen geweldig voor Manchester City gespeeld, mijn statistieken waren uitstekend. Blijkbaar was het niet genoeg. Vervolgens zag ik de lijst met spelers die wel geselecteerd waren. Sorry hoor, maar wat deden sommige jongens op die lijst?'

Frankrijk kwam op het WK niet verder dan de kwartfinale, waarin de uiteindelijke winnaar Duitsland met 0-1 te sterk was. De 28-jarige Nasri zette na het WK een punt achter zijn interlandloopbaan en blijft bij die beslissing.

'Zelfs als de bond mijn vader aanstelt als bondscoach, keer ik niet terug als international', zegt de ex-speler van Arsenal. 'Ik ben te vaak de zondebok geweest. Ik weet heel goed dat ik soms moeilijk kan zijn, maar als je echt een grote trainer bent, kun je met alle ego's omgaan', sneerde hij naar Deschamps.

Nasri kwam tot 41 interlands voor Frankrijk, dat als gastheer gegarandeerd is van deelname aan het EK van volgend jaar. Op 8 en 11 oktober spelen Les Bleus oefenwedstrijden tegen Armenië en Denemarken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.