Nasri: 'Arsenal-fans zongen respectloos over mij'

Samir Nasri is niet te spreken over de fans van Arsenal. Tijdens het uitduel met Newcastle United zaterdag (0-0) waren er enkele negatieve liederen te horen uit het vak met de bezoekers.

Nasri: 'Arsenal-fans zongen respectloos over mij'

'Ik heb het gehoord wat de fans over mij zongen zaterdag. Het was respectloos tegenover mij, aangezien ik nog altijd een speler van Arsenal ben', twitterde de 24-jarige middenvelder. Ook reageerde hij op de transfer van ploeggenoot Cesc Fabregas naar Barcelona. 'Felicitaties aan mijn vriend Cesc, ik ga je missen.'

Beiden tweets zorgden voor veel negatieve reacties. De fans van Arsenal vinden dat Nasri niets mag zeggen over respect, aangezien hij zich te goed voelt voor hun club. Ook vinden ze de felicitaties aan Fabregas misplaatst, hem succes wensen had beter geweest.

Door de houding van de Arsenal-fans tegenover Nasri lijkt een vertrek deze maand onvermijdelijk. The Gunners zijn al weken in onderhandeling met Manchester City, maar een akkoord is nog altijd niet bereikt. Eerder verruilde ook Gaël Clichy Arsenal voor The Citizens, ook de linksback weigerde zijn nog één seizoen doorlopend contract in Noord-Londen te verlengen.

Daarnaast lijkt ook Emmanuel Eboué te vertrekken bij Arsenal. De 28-jarige rechtsback uit Ivoorkust, die ook op het middenveld uit de voeten kan, lijkt op weg naar Galatasaray. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's