Narsingh: 'We moeten ons doodschamen'

Reacties

Voor Luciano Narsingh was de bekeravond van PSV op Het Kasteel op meer fronten pijnlijk. De aanvaller begrijpt de kritiek van de achterban.

Narsingh: 'We moeten ons doodschamen'

'Dit is heel hard aangekomen. We wilden winnen en dan met een goed gevoel naar de wedstrijd tegen Vitesse gaan. Als dan met 3-1 verliest, moet je je doodschamen', aldus Narsingh tegen VI na de nederlaag tegen Sparta Rotterdam in het KNVB-bekertoernooi.

Narsingh haalde zelf het einde van de wedstrijd niet. Met hamstringklachten ging hij al in de eerste helft naar de kant. 'Ik moet nog naar de fysiotherapeut. Ik hoop dat het niet ernstig is', was de aanvaller zelf ook nog ongewis over zijn blessure.

Mogelijk mist hij het duel met Vitesse, dat zaterdag PSV ontvangt. 'Dat is een moeilijke wedstrijd. We moeten het duel met Sparta achter ons laten en laten zien dat we gretig zijn en honderd procent gas geven', aldus Narsingh. 'Dat verdienen onze supporters ook. Ze hebben gelijk met hun kritiek. Ze willen strijd en beleving zien. Als we dan zo voetballen, dan is dat niet best.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.