Narsingh stapt definitief over naar Swansea City

Reacties

Luciano Narsingh stapt over naar Swansea City, dat de buitenspeler voor zo'n vierenhalf miljoen euro overneemt van PSV. Een transfer van Narsingh, wiens transferwens bekend was, hing al een tijd in de lucht. De buitenspeler is een verbintenis tot medio 2019 overeengekomen.

Narsingh stapt definitief over naar Swansea City

Aangezien Narsinghs contract komende zomer af zou lopen, was PSV bereid mee te werken aan een transfer van de 26-jarige buitenspeler. De negentienvoudig Oranje-international speelde sinds 2012 in Eindhoven.

De vleugelaanvaller kwam destijds over van SC Heerenveen, dat ruim vier miljoen euro voor hem ontving. In die vier jaar werd Narsingh twee keer landskampioen én veroverde hij driemaal de Johan Cruijff Schaal. Uiteindelijk speelde hij 115 competitiewedstrijden namens de regerend landskampioen.

Bij Swansea City staan al de Nederlanders Leroy Fer, Mike van der Hoorn en Kenji Gorré onder contract. Marvin Emnes is verhuurd aan Blackburn Rovers. Bij de Premier League-club zal Narsingh moeten concurreren met spelers als Wayne Routledge, Nathan Dyer en Modou Barrow.

De Welshe club wil zich deze maand flink versterken in een poging de degradatiezone in de Premier League te verlaten. Halverwege het seizoen staat Swansea met vijftien punten negentiende.

Bekijk hier het overzicht van afgeronde wintertransfers in de Eredivisie

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.