Narsingh: 'PSV goed genoeg om laatste vijf duels te winnen'

Reacties

Luciano Narsingh vertrouwt erop dat PSV in het slot van de competitie geen fouten meer maakt. Willem II is zaterdag de eerstvolgende tegenstander in de jacht op koploper Ajax. 'Wij horen gewoon te winnen van Willem II', vindt de rechtsbuiten.

Narsingh: 'PSV goed genoeg om laatste vijf duels te winnen'

Met twee punten achterstand op Ajax heeft PSV de titelrace niet meer in eigen hand. De ploeg van trainer Phillip Cocu moet zelf alles winnen en hopen dat de Amsterdammers punten verspelen. 'Natuurlijk brengt dat extra druk', vertelt Narsingh aan PSV TV. 'Er zijn nog maar vijf wedstrijden te gaan en we mogen geen fouten maken, maar ik heb niet het gevoel dat wij punten gaan verliezen.'

Ook over het treffen met Willem II zaterdag (aftrap 19.45 uur) maakt de 25-jarige Narsingh zich niet al te veel zorgen. 'Het is een stugge, goede ploeg met leuke voetballers voorin, maar wij horen gewoon te winnen.' Dat lukte eerder dit seizoen in Tilburg niet. Het duel in het Koning Willem II Stadion eindigde door twee doelpunten van Erik Falkenburg in een 2-2 gelijkspel.

Mede daardoor moet PSV nu op Ajax jagen. 'Ik had het liever andersom gezien, maar het houdt ons wel scherp', zegt Narsingh, die zelf met een doelpunt bijdroeg aan de 2-4 zege op AZ afgelopen zaterdag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.