Narsingh: 'Ik voel me goed bij vrijheid'

Reacties

Luciano Narsingh (24) geniet van de vrijheid die PSV-coach Phillip Cocu hem gunt. De vleugelaanvaller was zondag met twee goals de gevierde man in het thuisduel met FC Groningen: 2-0.

Narsingh: 'Ik voel me goed bij vrijheid'

'Het bleef lang spannend', erkende Narsingh, die pas een kwartier voor tijd voor de beslissing zorgde. 'Na onze 1-0 zakten we wat terug en daardoor kon Groningen nog hopen. Daarom viel er na de 2-0 een last van onze schouders af.'

Met de zege revancheert PSV zich voor de 2-2 seizoenstart op bezoek bij ADO Den Haag. 'We vertelden in de rust nog tegen elkaar: Laat het niet weer fout gaan. Als de bal in de slotfase bij ons zestienmetergebied komt, schiet 'm dan maar het stadion uit', aldus Narsingh bij FOX Sports.

Uiteindelijk hoefden dergelijke noodgrepen niet uit de kast gehaald worden door de Eindhovenaren. Narsingh is blij met de rol die Cocu hem toebedeelt. De rechtsbuiten mag geregeld wisselen met Maxime Lestienne, die op de linkerkant acteerde. 'Hij geeft ons inderdaad die vrijheid en dat is lekker. Ik voel me er goed bij en draai al langer lekker. In de voorbereiding kwam ik ook al goed binnen. Ik ben nu echt helemaal klaar met mijn knieblessure', aldus de dertienvoudig international, die het kalenderjaar 2013 bijna helemaal miste door zware knieklachten en daar lang naweeën van had.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.