Napoli weert pers na moddergooien trainer en eigenaar

Reacties

De openbare discussie tussen eigenaar Aurelio De Laurentiis en coach Maurizio Sarri heeft Napoli doen besluiten om een mediastilte in te lassen. Beide heren discussieerden na de nederlaag tegen Real Madrid (3-1) over de instelling van de ploeg en de tactische keuzes van de trainer, maar zullen nu, net als de spelers, hun mond houden.

Napoli weert pers na moddergooien trainer en eigenaar

De Laurentiis (foto, links) gaf tegenover Radio Kiss Kiss aan dat hij zijn mond niet meer open zal trekken en ook de spelers zullen voorlopig niet meer met de media praten. De club heeft hiertoe besloten nadat de eigenaar zich direct na de Champions League-wedstrijd tegen Real liet uitlokken tot negatieve uitspraken over zijn ploeg.

De Laurentiis vond dat de spelers van Napoli zonder vastberadenheid op het veld stonden en met een misplaatste arrogantie speelden. Ook vroeg hij zich hardop af waarom trainer Sarri niet experimenteerde met Arek Milik, die terugkeerde van een blessure. 'Ik geef zo veel geld uit aan spelers, maar Sarri stelt altijd dezelfde namen op', klonk zijn pittigste uitspraak.

Sarri (foto, rechts) liet op zijn beurt weten dat Milik niet fit genoeg was om lang te spelen en wees De Laurentiis op het feit dat hijzelf over de tactische keuzes gaat. 'Ik ben elke dag op de training en ik ben degene die de keuzes maakt. De eigenaar mag zijn ideeën uitspreken, maar ik heb liever dat hij dat direct tegen mij doet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.