Napoli verder achterop na enorme blunder Cabral

Reacties

Palermo heeft een einde gemaakt aan de zegereeks van Napoli in de Serie A. In Palermo ging de huidige nummer drie van de Italiaanse competitie pijnlijk onderuit: 3-1.

Napoli verder achterop na enorme blunder Cabral

Een gigantische blunder van Rafael Cabral was de inleiding voor de nederlaag van de Napolitanen, die uit de voorgaande vier competitieduels twaalf punten pakten. De doelman van Napoli verkeek zich volledig op een schot van linksback Achraf Lazaar, die doeltreffend uithaalde van circa veertig meter.

Na ruim een half uur was het opnieuw raak. De thuisploeg liet het balbezit aan Napoli, maar bleek uiterst effectief in de counter. Franco Vazquez was het eindstation van een vlijmscherpe uitval: 2-0. Die klap kwam de ploeg van trainer Rafael Benítez niet meer te boven. Sterker, Palermo liep na de rust verder uit dankzij Luca Rigoni, al was het slotakkoord wel voor de bezoekers. Op aangeven van Jonathan De Guzman bepaalde Manolo Gabbiadini de eindstand op 3-1.

Het gat met nummer twee AS Roma, dat zondag thuis speelt tegen Parma, kan na deze speelronde oplopen tot zeven punten. Daarmee lijkt de derde plaats, de positie die recht geeft op de voorronde Champions League, voorlopig het hoogst haalbare voor Napoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.