Napoli strikt met Gabbiadini concurrent voor Mertens

Reacties

Napoli heeft zich versterkt met Manolo Gabbiadini. De tweevoudige Italiaanse international komt voor circa dertien miljoen euro over van Sampdoria. De helft van de transfersom gaat naar Juventus, dat beschikte over vijftig procent van de transferrechten van Gabbiadini.

Napoli strikt met Gabbiadini concurrent voor Mertens

De 23-jarige vleugelspeler maakte dit seizoen veel indruk bij Sampdoria, door zeven keer te scoren in dertien competitiewedstrijden. Het leverde hem een transfer op naar Napoli, waar hij voor een plek op de vleugels de concurrentiestrijd moet aangaan met onder meer Dries Mertens, José Callejon en Lorenzo Insigne.

Napoli, waar ook Jonathan de Guzman onder contract staat, bezet momenteel de vierde positie in de Serie A. Dinsdag hervat de ploeg van trainer Rafael Benítez de competitie met een uitwedstrijd tegen Cesena, maar Gabbiadini kan in dat duel nog niet zijn debuut maken, aangezien hij nog een schorsing moet uitzitten.

Tegelijkertijd met de komst van Gabbiadini maakte Napoli ook de transfer van Ivan Strinic wereldkundig. De Kroatische linksback komt over van Dnjepr Dnjepropetrovsk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.