Napoli-preses De Laurentiis bespreekt Osimhen en Mourinho

Reacties

Aurelio De Laurentiis heeft verteld dat Victor Osimhen op weg is naar een vertrek bij Napoli, de club waar hij de voorzittershamer van heeft. De markante preses had het ook nog over José Mourinho.

Napoli-preses De Laurentiis bespreekt Osimhen en Mourinho
© Pro Shots

Eerst Osimhen. De goalgetter verlengde recent zijn contract, maar hintte deze week opnieuw op een vertrek bij de regerend landskampioen. De Laurentiis weet ook dat de Nigeriaan waarschijnlijk niet te houden is. 'Dat wisten we, anders hadden de gesprekken over een contract ook niet zo lang geduurd. Het waren overigens vriendschappelijke gesprekken', aldus de voorzitter, die aangaf dat zijn sterspeler vorige zomer naar Real Madrid, Paris Saint-Germain of een Engelse club had kunnen vertrekken.

Daarna drukte hij geruchten de kop in dat hij Mourinho eventueel aan zou willen stellen als nieuwe trainer in het Stadio Diego Armando Maradona, nu de Portugees weer op de markt is. 'Nee, dat heeft niks met ons te maken. Hij is beschikbaar, hij is een geweldige trainer en ik hou enorm van Portugezen, maar zijn toekomst ligt, denk ik, buiten Italië.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Er was vrijdag ook mooi nieuws voor De Laurentiis: hij kon Leander Dendoncker verwelkomen. De 28-jarige Belg wordt gehuurd van Aston Villa, met een optie tot koop. Als Dendoncker net zo'n succes wordt als de vorige voetbalbelg in Napels, Dries Mertens, zou die optie zomaar eens gelicht kunnen worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer V. Osimhen
Meer over V. Osimhen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.