Napoli maakt komst trio nieuwelingen officieel

Napoli presenteerde drie nieuwe spelers. Gökhan Inler (foto), Mario Santana en Miguel Britos voegen zich deze week bij de selectie van de Champions League-deelnemer.

Napoli maakt komst trio nieuwelingen officieel

De Zwitserse middenvelder Inler van Udinese was al tijden het voornaamste doel op de transfermarkt. De beide clubs waren het al eens over een transfersom van dertien miljoen voor de 26-jarige Zwitser. Inler verkoos Napoli boven Juventus.

Mario Santana wordt overgenomen van Fiorentina. De 29-jarige rechtsbuiten uit Argentinië tekende een vierjarig contract. Miguel Britos is een Uruguayaanse verdediger die overkomt van Bologna. Salvatore Arnonica is als wisselgeld in die deal betrokken.

Voorzitter Aurelio De Laurentiis bevestigde dat David Trézeguet in beeld als extra aanvaller bij Napoli. De Franse aanvaller mag de Spaanse degradant Hércules Alicante verlaten. In Napels gaat men er van uit Edinson Cavani gewoon blijft, maar een extra aanvaller is geen overbodige luxe. Het is alleen de vraag of Trézeguet een rol als breekijzer ziet zitten. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's