Napoli geeft nieuwe wending aan soap rond De Guzman

Reacties

Napoli is met een opvallend statement naar buiten gekomen over zijn technisch directeur Cristiano Giuntoli. De bestuurder zou vorige week een fysieke confrontatie met Jonathan De Guzman hebben gehad.

Napoli geeft nieuwe wending aan soap rond De Guzman

Italiaanse media berichtten uitgebreid over de clash tussen De Guzman en Giuntoli. Pepe Reina en Juan Zuniga zouden hebben voorkomen dat het uit de hand liep. Giuntoli zou bij De Guzman verhaal hebben gehaald over waarom hij vlak voor het sluiten van de transfermarkt een transfer naar Bournemouth weigerde.

Napoli ontkent de gebeurtenissen niet, maar haalt in plaats daarvan uit naar journalisten die erover geschreven hebben. 'Er wordt geschreven dat onze technisch directeur zich niet fatsoenlijk kan gedragen. Hij wordt beschuldigd van ruziezoeken in de kleedkamer', luidt het statement van Napoli. 'Maar waren journalisten van deze kranten dan in onze kleedkamer? Weten ze precies wat er gebeurd is? Kennen ze het complete verhaal?'

De Guzman speelde dit seizoen nog geen enkel duel voor Napoli. De middenvelder werd ook niet aangemeld voor de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.