Nainggolan houdt titelrace Serie A spannend

Reacties

AS Roma blijft in het spoor van koploper Juventus. De Romeinse topclub, met Kevin Strootman op de reservebank, boekte op bezoek bij Genoa een nipte 1-0 overwinning.

Nainggolan houdt titelrace Serie A spannend

Na het gelijkspel van vorige week tegen Sassuolo (2-2) pakte AS Roma drie belangrijke punten in de strijd om de titel in de Serie A. Namens de bezoekers opende Radja Nainggolan vlak voor de rust de score tegen Genoa, dat na een half uur met tien man verder moest na de rode kaart van keeper Mattia Perin.

Op aangeven van Maicon volleerde de Belgische middenvelder de bal fraai achter invaller-doelman Eugenio Lamanna. Vlak daarvoor had Adem Ljajic nog de grootste kans op de openingstreffer laten liggen. Bij afwezigheid van aanvoerder Francesco Totti, die pas in de slotfase zijn entree maakte, mocht Ljajic het proberen vanaf elf meter, maar de middenvelder faalde.

In de slotfase leek de thuisploeg nog op gelijke hoogte te komen, maar de treffer van Tomas Rincón werd afgekeurd vanwege buitenspel. AS Roma heeft daardoor de achterstand op Juventus teruggebracht tot één punt. Strootman zat net als Urby Emanuelson de hele wedstrijd op de bank in het Stadio Luigi Ferraris.

Overige uitslagen
Parma - Cagliari 0-0
Udinese - Hellas Verona 1-2

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.