'Nagelsmann haalt vier Stuttgart-spelers bij selectie voor duel met Oranje'

Reacties

Julian Nagelsmann gaat volgens Duitse berichtgeving verrassen met zijn selectie. Naar verluidt behoren Chris Führich, Deniz Undav, Maximilian Mittelstädt en Waldemar Anton tot de selectie. Zij blinken dit seizoen uit bij het verrassend goed presterende VfB Stuttgart.

'Nagelsmann haalt vier Stuttgart-spelers bij selectie voor duel met Oranje'
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
2 - 1
Nederland
Nederland

Dat maakte de Duitse tak van Sky Sport maandagmiddag bekend. Nagelsmann wil het viertal daarmee belonen voor het uitstekende seizoen dat zij doormaken met Stuttgart. De Duitse club bezet momenteel de derde plek in de Bundesliga en lijkt hard op weg naar Champions League-voetbal.

Mittelstädt en Anton speelden eerder in hun loopbaan wel al jeugdinterlands voor Duitsland, maar een debuut bij de nationale hoofdmacht bleef tot op heden uit. Führich maakte wel zijn debuut voor Duitsland. Hij deed in oktober 2023 mee in een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Verenigde Staten. Undav kwam nog nooit uit voor de nationale ploeg.

Duitsland speelt eind maart twee oefenwedstrijden. Op zaterdag 23 maart is Frankrijk de tegenstander. Drie dagen later spelen de Duitsers tegen Nederland, ter voorbereiding op het EK van aankomende zomer in Duitsland. Daar zijn zij gekoppeld aan Hongarije, Zwitserland en Schotland.

Za 23 mrt.

Di 26 mrt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.