NAC-baas Goetzee: 'Ik zet de huidige koers gewoon door'

Reacties

Met het nieuws dat de Bredase zakenman Jan-Willem van Dijk NAC wil overnemen en dat hij Pierre van Hooijdonk in dat plan wil betrekken als technisch directeur, worden de kussens opnieuw flink opgeschud bij de traditioneel toch al rumoerige Brabantse club. Toch brengt dat algemeen directeur Justin Goetzee niet van de wijs.

NAC-baas Goetzee: 'Ik zet de huidige koers gewoon door'

'Ik laat het allemaal op me afkomen', vertelt Goetzee aan Voetbal International. 'Ik zet de huidige koers gewoon door. Dit zijn zaken voor de middellange termijn, waar ik op dit moment weinig invloed op heb.'

Onlangs zinspeelde Goetzee in Voetbal International al op de overname van NAC. Bekend is dat de aandelen per 1-1-2016 vrijkomen en dat geïnteresseerde partijen dus met de huidige aandeelhouders in gesprek kunnen. Hij sloot de overname van de Bredase club door een persoon destijds niet uit.

RKC Waalwijk-suikeroom Ben Mandemakers, volgens sommige financiers eveneens in beeld als mogelijk nieuwe eigenaar van NAC, is overigens geen kandidaat. Dit bevestigen goed ingevoerde bronnen.

NAC speelt zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen SC Heerenveen. De Brabanders zijn nog altijd gewikkeld in de strijd tegen degradatie. Met een zege in Friesland zou de ploeg van Robert Maaskant een belangrijke stap kunnen zetten op weg naar handhaving, temeer omdat de concurrenten Excelsior en ADO Den Haag een dag later tegen elkaar spelen. Ook FC Dordrecht-Heracles Almelo en Cambuur-Go Ahead Eagles staan op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.