NAC zet weer record neer in Jupiler League

Reacties

NAC heeft in het seizoen dat tot een terugkeer op het hoogste niveau moet leiden een record neergezet. Gemiddeld kwamen er ongeveer veertienduizend toeschouwers op de thuiswedstrijden van de Bredanaars af, een record.

NAC zet weer record neer in Jupiler League

NAC degradeerde vorig seizoen, maar maakt nog kans om direct weer promotie af te dwingen. De ploeg van coach Marinus Dijkhuizen eindigde als derde en moet volgende week vrijdag aantreden bij FC Eindhoven in de play-offs om een Eredivisie-ticket. Als dat tweeluik gewonnen wordt, rest er nog slechts één tegenstander als obstakel richting de Eredivisie.

Over belangstelling had NAC niet te klagen dit seizoen. Gemiddeld kwamen er 13.959 toeschouwers naar het Rat Verlegh Stadion. Daarmee is het oude record van Roda JC Kerkrade flink verbeterd. Daar kwamen vorig seizoen gemiddeld 10.711 fans opdagen.

Op 11 december (Go Ahead Eagles thuis, 0-1) zette NAC ook al een toeschouwersrecord neer. Toen kwamen er 17.800 fans af op het veertigjarig jubileum van het Avondje NAC. Nooit kwamen er meer toeschouwers naar een duel in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.