NAC wil Gorter verlossen van bijrol bij AZ

Reacties

NAC Breda is met AZ in onderhandeling over de overname van Donny Gorter. De Brabantse Eerstedivisionist wil de verdediger voor een jaar huren van de Alkmaarse club, waar de speler geen toekomst heeft onder trainer John van den Brom.

NAC wil Gorter verlossen van bijrol bij AZ

Gorter speelde een groot deel van zijn loopbaan voor NAC, nadat hij opgroeide in de jeugdopleiding van PSV. In het seizoen 2007/08 maakte hij zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (5-0). In 2012 verhuisde hij naar AZ.

Na een aardig begin komt Gorter in Alkmaar evenwel amper aan spelen toe. Zijn contract loopt nog door tot medio 2016. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor het Deense Aalborg BK.

NAC speelt vrijdagavond uit bij Helmond Sport. Een overwinning is zeer wenselijk om in de buurt te blijven van koploper FC Volendam, dat op dit moment een voorsprong van zes punten heeft op de uit de Eredivisie gedegradeerde club.

In dat opzicht gaat de ploeg van Robert Maaskant met vertrouwen naar Stadion De Braak. Het treffen van de Brabanders met FC Dordrecht leverde afgelopen maandag een sensationele 7-0 overwinning op. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.