NAC verder met hoofdcoach Gudelj, Bogers assistent

NAC Breda heeft Nebosja Gudelj aangesteld als hoofdtrainer en opvolger van John Karelse. Waar de club de voorbije periode in gesprek was met Adrie Bogers, kwam de club er met hem niet uit. Bogers gaat zodoende niet als hoofdtrainer, maar als assistent van Gudelj aan de slag. Wel zullen de twee voorlopig in de praktijk als trainersduo te werk gaan.

NAC verder met hoofdcoach Gudelj, Bogers assistent

Gudelj, de huidige coach van het beloftenteam van NAC Breda, zal in januari zijn hoogste trainersdiploma en licentie behalen. Die papieren zijn nodig om als hoofdtrainer te mogen functioneren. Voor de overbruggingsperiode heeft NAC dispensatie aangevraagd bij de KNVB.

In de loop van het seizoen zal worden bekeken wat er na de zomer gaat gebeuren. Bogers was de voorbije weken actief als ad interim-trainer na het afscheid van Karelse, die vier weken geleden werd ontslagen. 'We hebben alle vertrouwen in Adrie', verkondigde technisch directeur Jeffrey van As onlangs nog. Zodoende leek hij aan te sturen op Bogers als belangrijkste man. Die laatste heeft een aanbieding uiteindelijk afgeslagen.

Onder leiding van Bogers won NAC Breda in competitieverband van VVV-Venlo en RKC Waalwijk en verloor de Bredase club van FC Groningen en PEC Zwolle. In het bekertoernooi werd het Haagse HBS na strafschoppen opzij gezet.

Van As heeft zoals eerder gemeld ook veel vertrouwen in Gudelj, vader van eerste-elftalspeler Nemanja Gudelj. Over een termijn van de samenwerking is door NAC nog niets gepubliceerd.

Vandaag in VI meer aandacht voor Adrie Bogers en de zorgwekkende situatie bij NAC Breda.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's