NAC praat met AC Milan over buitenkansje

Reacties

NAC Breda heeft concrete belangstelling voor Kingsley Boateng van AC Milan. De Bredase club is met de Rossoneri in gesprek over de transfer.

NAC praat met AC Milan over buitenkansje

Omdat NAC onder curatele staat, is het niet in staat een transfersom te betalen voor de middenvelder. Het is daardoor nog niet duidelijk in welke constructie Boateng aangetrokken kan worden. NAC doet echter alles wat in zijn macht ligt om Boateng aan te trekken, want het talent wordt als een buitenkansje gezien. Boateng kwam uit voor de Italiaanse Onder-18-ploeg en bezit tevens de Ghanese nationaliteit.

Milan verhuurde Boateng (20) het afgelopen seizoen aan Catania, waar hij bijzonder weinig in actie kwam. Er werden hem slechts zes invalbeurten toebedeeld. Het seizoen van Catania eindigde in mineur, want de club degradeerde uit de Serie A.

Overigens heeft NAC ook belangstelling voor Rémy Amieux, die RKC Waalwijk transfervrij heeft verlaten. Het aantrekken van de linkerverdediger geldt echter niet als prioriteit en zal alleen doorgang vinden indien er extra financiële ruimte ontstaat. NAC is voorlopig vooral op zoek naar een spits en centrale verdediger.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.