NAC maakt rentree García op originele wijze bekend

Reacties

NAC Breda kan ook komend seizoen beschikken over groeibriljantje Manu García. De negentienjarige Spanjaard wordt wederom voor een jaar gehuurd van Manchester City, hetgeen op ludieke wijze bekend werd gemaakt.

NAC maakt rentree García op originele wijze bekend

In samenwerking met hoofdsponsor CM heeft NAC de spelmaker een bericht laten inspreken, waarin hij bekend maakt langer te blijven. Zodoende kregen alle seizoenkaarthouders een telefoontje, waarin zij García zelf hoorden vertellen dat hij ook komend seizoen in het Rat Verlegh Stadion speelt.

'Het was voor mij een eer om vorig seizoen voor NAC te spelen, de club waar jullie - en ik nu ook - fan van zijn', zo luidt het bericht in het Engels. 'De promotie was geweldig, NAC is terug waar het hoort en dat is geweldig voor deze fantastische club en stad. Maar het was niet het einde van onze reis samen. Het was pas het begin, want ik kan bij deze aankondigen dat ik terug kom.' Om af te sluiten met, in het Nederlands: 'Wij zijn NAC, wij zijn terug. En ik blijf!'

Met García krijgt NAC een van de absolute uitblinkers van vorig seizoen terug. Na zijn glansrol in het promotiejaar gingen er geruchten dat City hem op een hoger niveau (lees: in een sterkere competitie) wilde stallen, de Engelsen hebben nu geoordeeld dat de Eredivisie en NAC voor García nu prima opties zijn.

García is de volgende aanwinst voor het bedrijvige NAC, dat eerder ook al Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Mari huurde van City én doelman Nigel Bertrams transfervrij overnam. Eerder op de vrijdag werd bovendien Rai Vloet overgenomen van PSV, terwijl ook verdediger Menno Koch een dezer dagen de overstap vanuit Eindhoven zal gaan maken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.