NAC lachende derde na zege Dordt op Volendam

Reacties

FC Dordrecht heeft tegen FC Volendam eindelijk zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt: 1-0. Voor Het Andere Oranje heeft de verliespartij vervelende gevolgen.

NAC lachende derde na zege Dordt op Volendam

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam in de 29ste minuut op naam van Alessio Da Cruz, die na een dribbel doeltreffend uithaalde. De eerste seizoenszege van Dordt werd overschaduwd door het uitvallen van Jafar Arias, die na een botsing met Volendam-doelman Hobie Verhulst kermend van de pijn naar de grond ging. Ziekenhuisonderzoek wees uit dat hij zijn onderbeen op twee plaatsen gebroken heeft.

Door de nederlaag aan De Krommedijk is Volendam zijn uitstekende uitgangspositie in de strijd om de eerste periode kwijt. Met een overwinning had de ploeg net als Jong PSV en NAC Breda op 17 punten kunnen komen. Met veertien punten kan alleen een onverwachte samenloop van omstandigheden de Bronzen Stier nog naar De Dijk brengen, hoewel vrijdag met NAC wel de grote concurrent op bezoek komt.

Behalve NAC staat echter ook VVV-Venlo (vijftien punten) er beter voor. Koploper Jong PSV heeft uiteraard de beste papieren, maar als een beloftenelftal de periode wint gaat de daaraan gekoppelde play-offplaats naar de nummer twee van de periodestand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.