NAC gaat praten met Verbeek

Reacties

Robert Maaskant is beschikbaar om bij NAC Breda aan de slag te gaan als opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj. Dat melden bronnen rondom de club. Toch staat voorlopig alleen een afspraak met Gertjan Verbeek (foto) op de planning.

NAC gaat praten met Verbeek

Maaskant was eerder al van februari 2008 tot augustus 2010 werkzaam in het Rat Verlegh Stadion. Zijn hernieuwde kandidatuur is saillant, omdat hij NAC destijds verliet voor Wisla Kraków omdat hij geen perspectief meer zag in Breda. Nu zou hij het dus wel zien zitten om de plek van Gudelj in te nemen.

De Serviër werd ruim een week geleden ontslagen bij NAC. Sindsdien zingen de nodige namen rond bij de nummer vijftien van de Eredivisie. Zo zien een aantal geledingen binnen de club graag dat Ruud Brood het stokje overneemt, maar hij ligt nog vast bij NEC Nijmegen.

Verbeek
Ook heeft de club laten weten volgende week het gesprek aan te gaan met Gertjan Verbeek. Hij is vooralsnog de enige kandidaat met wie gesproken gaat worden, zo bevestigt technisch directeur Graeme Rutjes aan Voetbal International. Met andere trainers zijn geen afspraken gemaakt. Momenteel nemen Eric Hellemons en assistent Rob Penders de honneurs waar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.