NAC Breda zet clubiconen op een zijspoor

Reacties

De scouts Frans Bouwmeester en Addy Brouwers zullen op korte termijn waarschijnlijk stoppen bij NAC Breda. De clubleiding lijkt afscheid te willen nemen van het tweetal, al is dit hen niet in die hoedanigheid gezegd.

NAC Breda zet clubiconen op een zijspoor

De twee Bredanaars hebben al maanden geen telefonisch contact gehad met technisch directeur Graeme Rutjes (foto) van de West-Brabantse club. Ze zijn evenmin gekend in de komst van de vele, vooral buitenlandse spelers. Van de twee staat Bouwmeester daadwerkelijk op de loonlijst, terwijl Brouwers een onkostenvergoeding ontvangt.

Het feit dat de clubleiding niet expliciet zegt van hen af te willen, frustreert de clubiconen. Brouwers: 'Het gaat me vooral om de menselijke maat. Ik had er best vrede mee gehad de clubleiding me had gezegd: Addy, we stoppen ermee. Maar om ruim drie maanden te zwemmen, een kort gesprek daargelaten, en niets te horen van NAC, geeft me een onprettig gevoel.'

Desgevraagd geeft Rutjes de gebrekkige communicatie toe. 'En dat reken ik mezelf aan. Ik ga snel weer in gesprek met Addy en Frans. Van mij hoeven ze niet weg.' De nieuwe td wil het scoutingssysteem digitaliseren. Brouwers en Bouwmeester, die als speler grote verdiensten hebben gehad voor NAC, zijn meer mannen van de praktijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.