NAC Breda jaagt op promotie met hoogste spelersbudget

Reacties

NAC Breda hoopt dit seizoen direct weer terug te promoveren naar de Eredivisie. De hoogste spelersbegroting van de Jupiler League moet dat mogelijk maken.

NAC Breda jaagt op promotie met hoogste spelersbudget

Aanvankelijk had NAC bij de KNVB een spelersbegroting van 2,2 miljoen euro ingediend, maar door de transfer van Adnane Tighadouini naar Málaga was een stijging van drie ton naar 2,5 miljoen mogelijk. Het spelersbudget van concurrent Go Ahead Eagles (1,3 miljoen) steekt daar schril bij af.

Algemeen directeur Justin Goetzee past er echter voor om NAC direct tot titelfavoriet te bombarderen. 'Natuurlijk is er vaak een verband tussen de financiële middelen en de sportieve prestaties, maar er zijn ook altijd uitzonderingen. Onze ambitie is uiteraard om direct weer te promoveren, maar we leggen ons niet de druk op van het moeten halen van het kampioenschap.'

Naah
NAC is met Manchester City nog in gesprek over Divine Naah. Trainer Robert Maaskant (foto) hoopt de negentienjarige middenvelder opnieuw een jaar te kunnen huren. De Engelse club stalt Naah echter liever bij een club die op een hoger plan speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.