NAC Breda doet opnieuw zaken met Manchester City

Reacties

James Horsfield is de vijfde speler van Manchester City die de kleuren van NAC Breda gaat verdedigen. De verdediger annex middenvelder is volgens de club, ondanks zijn 21 jaar, al bijzonder ervaren.

NAC Breda doet opnieuw zaken met Manchester City

Horsfield (midden op de foto) was deze winter met de Brabanders mee op trainingskamp in Bosschenhoofd en maakte indruk op trainer Stijn Vreven.

De Brit is een 21-jarige verdediger annex middenvelder die vorig jaar nog werd verhuurd aan Doncaster Rovers. Horsfield verlengde zijn aflopende contract tot de zomer van 2018, alvorens hij afreisde naar Nederland.

Technisch directeur Hans Smulders toont zich enthousiast op de clubwebsite. 'Met zijn 21 jaar is James een van de meest ervaren spelers in de jeugdopleiding van City. Hij kan op verschillende posities in de verdediging en het middenveld uit de voeten. Tijdens het trainingskamp in de winterstop hebben we gemerkt dat hij goed in de groep past en voetballend een meerwaarde is voor ons. Daarnaast kan hij met zijn ervaring ook een rol spelen in de ontwikkeling van de andere jongere spelers van Manchester City. We zijn daarom blij dat hij het komende half jaar voor NAC uitkomt.'

Horsfield is de vijfde speler van Manchester City die na de winterstop in actie komt voor NAC Breda. Ook Ash Smith-Brown, Brandon Barker, Thomas Agyepong en Manu Garcia worden al gehuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.