NAC Breda blijft actief en legt ook Rommens vast

Reacties

NAC Breda heeft opnieuw zaken gedaan op de transfermarkt. De club uit de Jupiler League maakt zaterdag melding van de komst van Olivier Rommens. De 21-jarige Belgische middenvelder had een aflopend contract bij PSV, waar hij de afgelopen twee seizoenen uitkwam voor het beloftenteam.

NAC Breda blijft actief en legt ook Rommens vast

'In zijn seizoenen bij PSV heeft Olivier laten zien dat hij over de juiste eigenschappen en het talent beschikt. Zowel aanvallend als defensief staat hij zijn mannetje op het middenveld', omschrijft technisch directeur Hans Smulders op de clubsite van NAC Breda de jongste aanwinst. 'Ik vind het geweldig dat Olivier voor NAC heeft gekozen. Het is onze kans een fantastisch talent verder te ontwikkelen en waarde binnen de spelersgroep te creëren.' Rommens is een tweejarig contract, met een optie op een derde seizoen, overeengekomen.

NAC Breda maakte eerder deze week al de komst van Giovanni Korte (ADO Den Haag), Gianluca Nijholt (VVV-Venlo) en Robbie Haemhouts (Willem II) bekend. Ronnie Stam kondigde daarentegen zijn afscheid aan, net zoals Jelle ten Rouwelaar dat eerder al deed.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.